Японські кухонні ножі Kanetsugu
Японська компанія Kanetsugu успішно випускає і імпортує по всьому світу професійні кухарські ножі. Головні переваги ножів Kanetsugu - кріообработка клинка (тобто витримування при низькій температурі) а також convex-заточка (лінзовідная заточка) ріжучої кромки, що дає дуже стійку до бічних навантажень ріжучу кромку, ніж самим забезпечується ідеальний зріз і продовжується стійкість заточування клинка. Дуже зручні рукояті з деревини і пластика - не бояться води і не ковзають навіть в мокрій руці, рукояті з нержавіючої сталі також мають противоскользящий рельєф. Ножі Kanetsugu - ідеальне співвідношення справжнього японського якості і ціни.
Показано від 1 до 40 з 40 (всього сторінок: 1)