Takamura Tsuchime (Hammered) VG10 японський кухарський ніж Шеф (Gyuto) 210 мм
Доставка
|
Он-лайн 24/7 Ми доступні 7 днів на тиждень, 24 години на добу |
Захист покупок Ми дотримуємося всіх гарантійних зобов'язань за всіма своїми товарами. Купуючи у нас Ви можете бути впевнені в якості товару! |
Майстер Такамура відомий тим, що виробляє красиво зроблені ножі з найпередовіших сталей, доступних на ринку. Їх посадка і обробка одні з кращих, які я особисто бачив на японських ножах. Takamura Tsuchime VG10 Gyuto 210 мм - тонкий лазер, надзвичайно легкий, ідеально збалансований і гострий як бритва прямо з коробки.
Такамура відмінно справляється з куванням і термообробкою VG10, яка при правильній обробці є чудовою сталлю. Ніж також дуже стійкий до плям і обгорнутий більш м'якою оболонкою з нержавіючої сталі для підвищення міцності. Він просто літає через продукти без зусиль! Твердість леза 60 +/- 1 також дозволяє легко заточувати ніж, що зручно для завантажених кухонь. Класична заточка Takamura 8000 грит і кована обробка Tsuchime дозволяють цим ножам легко різати.
Технічні характеристики / інформація:
Кожен ніж зроблений майстром Такамура від початку і до кінця.
Вага: 5,8 унцій
Довжина леза: 210 мм (8,25 дюйма)
Загальна довжина: 340 мм (13,5 дюйма)
Товщина на обуху: 1,8 мм.
Висота леза: 45,2 мм
Матеріал леза - нержавіюча сталь VG10, плакирована м'якшою проковують нержавіючої сталлю
Твердість клинка - 60-61HRC
Геометрія кромки - подвійний скіс
Оздоблення - полірована цучіме (кування)
Форма ручки - західна
Матеріал ручки - дерево Пакка чорного / сірий кольори, валик з нержавіючої сталі
Ножі Takamura вже виходять від виробника гострими як бритва.
Takamura відомий своєю увагою до деталей, дійсно красивою посадкою і обробкою, а також відмінною шліфуванням лез. Цей ніж має красиву обробку цучіме (ковану) і виготовлений з нержавіючої сталі VG-10 з відмінною термообробкою. Результат - відмінне поєднання естетики, продуктивності і ціни.
Чи не кладіть цей ніж в посудомийну машину і не ріжте заморожені продукти, кістки або інші тверді матеріали.